Onze mensen

Sinds 2011 is Werner voorzitter van Groen Lubbeek. Hij streeft naar een daadkrachtig bestuur in Lubbeek, met duidelijke meerjarenplannen en met aandacht voor alle inwoners, jong en oud.

Als onderzoeker bij Imec is Werner dagelijks bezig met duurzame technologie, met een klemtoon op hernieuwbare energie en bio-medische toepassingen. 

Werner woont in Binkom. Zijn vrije tijd gaat op aan tuinieren, koken, joggen, of een goed boek lezen, nippend van een oude whisky. 

Werner is gehuwd met Christina en de fiere papa van twee dochters: Leen en Kaat. Het gezin voelt zich thuis in Binkom, met zijn hartelijke buren, sympathieke dorpschooltje en fijne jeugdbeweging!

Fons woont in Linden en werkt deeltijds als opvoeder in de bijzondere jeugdzorg. Hij is zeer actief in het plaatselijke verenigingsleven. Als een rasechte padvinder zetelt Fons in de Raad van Bestuur van Scouts en Gidsen. Hij is ook van Toneel Linden en de schoolraad van de Vrije Basisschool. Fons startte in Linden met de badmintonclub "De Gevallen Pluim". Hij combineert werk, gezin en politiek engagement met volle overgave.

Magda Verbeelen was gemeenteraadslid van maart 2002 tot december 2006 en vervolgens OCMW raadslid van 2008 tot eind 2010. Zij is nog steeds actief lid van Groen Lubbeek.

Magda woont sinds 1982 in Lubbeek waar zij samen met haar man hun vijf kinderen heeft grootgebracht. Zij was werkzaam in het hoger onderwijs (verpleeg-en vroedkunde) waar zij tot 2002 als pedagoge de lessen psychologie gaf.

Zij is lid van SIAL (steunpunt Integratie Asielzoekers Lubbeek) en voogd van niet-begeleide minderjarige vreemdelingen.

Geert is gehuwd met Kristina Leys. Samen hebben zij twee kinderen: Flo en Febe. Flo en Febe gaan naar school 'de Linde'. In zijn vrije tijd luistert Geert graag naar muziek. Geert is actief lid van tal van verenigingen. Hij geniet ervan om activiteiten te organiseren en neemt het graag op voor mensen die het moeilijk hebben in onze samenleving. Zijn jarenlange inzet binnen de Chiro is hier niet vreemd aan. Als het weer het toelaat trekt Geert de natuur in, al dan niet vergezeld van zijn trouwe viervoeter. Geert wil ervoor zorgen dat ook onze kinderen en kleinkinderen kunnen leven in een aangename en groene omgeving. Hij zet zich graag in voor jeugd-, sport-, milieubeleid en ontwikkelingssamenwerking in Lubbeek.